کلاهبرداری اینترنتی به بهانه عید قربان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سرهنگ سامع خورشاد رئیس پلیس فتای مازندران گفت: کلاهبرداران با انتشار تصاویر واقعی از نیازمندان تلاش دارند ضمن تحریک احساسات هموطنان، از طعمه‌های خود سوءاستفاده می‌کنند.

او افزود: مجرمان سایبری با این ترفند که " هزینه قربانی خود را برای کمک به نیازمندان بدهیم " در فضای مجازی و به خصوص شبکه‌های اجتماعی به طور گسترده تبلیغ کرده وبا ارائه شماره حساب نامعلوم قصد کلاهبرداری از هموطنان را دارند و به‌هیچ عنوان این کمک‌های مردمی به دست نیازمندان نمی‌رسد.

رئیس پلیس فتای مازندران در خصوص دیگر ترفند این مجرمان سایبری بیان داشت: کلاهبرداران با راه‌اندازی درگاه‌های جعلی (فیشینگ) و با سوءاستفاده از عناوین دروغین وابسته به مؤسسات خیریه، کمیته امداد و سازمان‌های مورد اعتماد و با ارائه شماره حساب جعلی از شهروندان، دست به کلاهبرداری از شهروندان می‌زنند.

سرهنگ خورشاد گفت: کاربران برای جلوگیری از گرفتار شدن در دام این کلاهبرداران، بهتر است هنگام پرداخت پول در درگاه بانکی به موارد ایمنی از جمله آدرس دقیق درگاه و پروتکل https توجه کنند.

او افزود: حتماً برای هرگونه واریز وجه به نیازمندان در خصوص عیدقربان، می‌توانند از طریق تلفن‌بانک، اینترنت بانک و سایت‌های معتبر کمیته امداد امام خمینی (ره) در سراسر کشور ویا رسانه‌های جمعی (رادیو، تلویزیون و ...) اقدام به اعلام شماره حساب‌های رسمی می‌کنند اقدام به پرداخت آن کنند و از واریز هرگونه کمک‌های خیرخواهانه خود به حساب‌های نامعتبر و شخصی افراد خودداری کنند.

رئیس پلیس فتای مازندران از شهروندان درخواست کرد: توصیه‌های پلیس فتا را جدی گرفته و آن‌ها را به کار ببندید تا در معرض این‌گونه کلاهبرداری قرار نگیرید و در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir لینک مرکز فوریت‌های سایبری با ما درمیان بگذارید.

انتهای پیام/س