ساکنان و شاغلان در جزیره خارگ واکسن کرونا می‌زنند

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عباس اسدروز فرمانده ارشد پدافند غیرعامل منطقه عملیاتی خارگ بیان کرد: حدود ۸۰ درصد مردم و ساکنان بخش بومی در شرکت‌های نفتی فعالیت دارند که در صورت ابتلا، با توجه به محدودیت فضا و شدت ارتباطات میان مردم، بیماری کرونا با سرعت بالاتری گسترش می‌یابد.

او بر همین اساس، بر واکسینه شدن ساکنان این جزیره با توجه به اهمیت و جایگاه راهبردی آن و ضرورت تداوم عملیات تولید و جلوگیری از اختلال در فرآیند صادرات تاکید کرد و افزود: کارکنان شاغل در سکوهای بهره‌برداری و واحدهای صنعت نفت مستقر در جزیره، به‌ علت محدودیت محیط کاری و کمبود فضا به‌ویژه در سکوها در معرض ابتلا به کرونا هستند.

فرمانده ارشد پدافند غیرعامل منطقه عملیاتی خارگ ادامه داد: با توجه به شیوع روزافزون ویروس کرونا و جهش‌های مختلف این ویروس که به‌تازگی با نوع دلتا در حال گسترش است و طبق اعلام مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهترین راه برای مصون‌سازی، افزون بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، واکسیناسیون عمومی است، بنابراین لازم است این طرح در اولویت قرار گیرد.


بیشتر بخوانید


اسدروز عنوان کرد: با توجه به مکاتبات پیشین و کمبود امکانات پزشکی و مراقبتی مورد نیاز مبتلایان احتمالی، ضروری است اختصاص ۲۰ هزار دوز واکسن برای ساکنان و شاغلان این جزیره در اولویت قرار گیرد.

انتهای پیام/ک