به زودی؛
افتتاح کتابخانه عمومی مرکزی آیت‌الله خامنه‌ای در سنندج

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،محمد مخدومی مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان گفت: کتابخانه‌های عمومی در سال‌های اخیر با گسترش فعالیت‌های خود به یک نهاد فرهنگی اجتماعی بدل شده است که نقش مهمی در حوزه فرهنگ کشور ایفا می‌کند.

او بیان کرد: در سال گذشته و با وجود همه‌گیری بیماری کرونا بیش از ۲ هزار برنامه متنوع فرهنگی در استان کردستان و در فضای مجازی برای علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی برگزار شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان در ادامه به افتتاح کتابخانه عمومی مرکزی آیت‌الله خامنه‌ای در آینده‌ای نزدیک اشاره کرد و افزود: با راه‌اندازی این کتابخانه، شاخص‌های فرهنگی استان به ویژه در بخش کتابخوانی افزایش چشمگیری می‌یابد.

او اضافه کرد: با راه‌اندازی کتابخانه عمومی مرکزی امام خامنه‌ای، تعداد کتابخانه عمومی نهادی فعال در استان به ۵۲ باب افزایش می‌یابد و ظرفیت خدمت‌رسانی در مردم فرهنگ دوست استان به صورت چشمگیری ارتقاء پیدا می‌کند.

او زیربنای کتابخانه مرکزی امام خامنه‌ای را سه هزار و ۵۰۰ مترمربع در ۶ طبقه ذکر کرد و اظهار داشت: بخش نشریات، بخش نابینایان، بخش ناشنوایان، سالن مطالعه آقایان و بانوان به صورت مجزا، بخش وی‌آی‌پی آقایان و بانوان، سالن مطالعه ویژه محققین، گالری، سالن جلسات، سالن آمفی‌تئاتر، بخش کلاس‌های مبتنی بر وب، مخزن کتاب، بخش مرجع، بخش دیداری و شنیداری، خدمات فنی، بخش گروهی اعضا و اتاق فکر و بخش ویژه کودک و نوجوان در این کتابخانه وجود دارد.

انتهای پیام/ک