طرز تهیه مانیکوتی اسفناج

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه مانیکوتی اسفناج  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۸ عدد لولۀ پاستا
۱ ق چای خوری روغن زیتون
۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
۱ پیمانه پنیر پارمزان
۱ ق چای خوری رنده پوست لیمو
۲۸۰ گرم اسفناج
۲ پیمانه سس مارینارا
۱ ق چای خوری پونه خشک شده
۲ ق سوپ خوری خامه

طرز تهیه

فر را روی ۱۹۰ درجه تنظیم کنید. در یک قابلمۀ بزرگِ آب و نمک، لوله‌های پاستا را بپزنید و سینی فر که از قبل چرب شده است بگذارید. در یک کاسۀ متوسط، پنیر ریکوتا، نصف پیمانه پارمزان و پوست لیمو را مخلوط کنید، اسفناج را روی آن بریزید و هم بزنید و نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. محتویات کاسه را به یک کیسۀ پلاستیکی منتقل کنید و آن‌ها را در یک گوشۀ پلاستیک جمع کنید، سپس با قیچی یک سوراخ کوچک در آن ایجاد کنید و سپس هر دو طرف لوله‌های پاستا را با این مخلوط پر کنید. لوله‌های پر شده را داخل ظرف بگذارید. در یک کاسۀ متوسط، سس مارینارا، پونه و خامه را مخلوط کنید. سس را به طور یکنواخت روی پاستا‌ها بریزید و نصف پیمانه پارمزان را هم روی آن پخش کنید و داخل فر بگذارید. حدود ۳۰ دقیقه داخل فر بماند تا روی پارمزان قهوه‌ای شود. بعد از پختن، ۵ دقیقه صبر کنید سپس سرو کنید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/