رونق صادرات قیر از بندرلنگه

صادرات قیر از بندرلنگه/ کشورهای حاشیه خلیج فارس مقصد صادراتیبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، احمد شیبانی،فرماندار بندرلنگه گفت: از ابتدای امسال تاکنون  دو هزار تن قیر  از بندرلنگه صادر شده است که برای نخستین بار در هرمزگان است که امکان صادرات قیر و فراورده های نفتی از غرب استان فراهم شده است.

 شیبانی افزود: محصولات قیر به ارزش ۲۵ میلیارد تومان با همکاری شرکت فراساحل بندرلنگه با یک فروند کشتی به کشور عمان صادر شده است.

او گفت: با فراهم شدن زیرساخت های بندری هر ماه با همکاری این شرکت ۲۰ هزار تن قیر به کشور عمان و دیگر کشورهای همسایه صادر خواهد شد و در کنار آن در آینده  نیز کارخانه قیر و فرآوری محصولات نفتی در بندرلنگه ساخته می شود.


بیشتر بخوانید؛


فرماندار بندرلنگه همچنین گفت: در شرکت های صادرکننده قیر در بندرلنگه برای ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.

انتهای خبر/ز