طرز تهیه قروت بیرجندی
طرز تهیه قروت بیرجندی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه قروت بیرجندی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

قروت یک غذای فوق‌العاده خوشمزه و محلی خراسان جنوبی (بیرجند) است که با خوراک بادمجان یا پوره سیب‌زمینی یا مخلوطی از عدس و کدو و سیب‌زمینی آب‌پز هم نوش جان می‌کنند.

مواد لازم:
گردو: برای هر نفر ۲ عدد
کشک سیاه بیرجندی (قروت): برای هر نفر یک قاشق سوپ‌خوری پر
پیاز:۱ عدد متوسط
آب:۴ لیوان
نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:
قروت یا همان کشک سیاه را به همراه گردو‌ها داخل مخلوط‌کن بریزید و به همراه ۲ لیوان آب، به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بچرخد تا کمی از روغن گردو دربیاید.
در این فاصله پیاز را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا پیاز سبک شود. بعد به آن نمک، فلفل و نعنا اضافه کنید.
مواد مخلوط شده را داخل قابلمه‌ای بریزید و ۲ لیوان آب باقی مانده را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و یکی دو جوش بخورد. بعد آن را از روی حرارت بردارید.
اگر خواستید غذا ترش‌تر شود می‌توانید آن را بیشتر بجوشانید. قوروت آماده شده را به همراه دارچین سرو کنید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/