برگزاری کلاس تابستانه برای فرزندان مددجویان کمیته امداد

سورگی معاون اداره امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: ثبت نام برنامه‌های اوقات فراغت از اوایل خرداد آغاز شده است و کلیه کلاس‌ها برای مددجویان تحت حمایت بصورت رایگان می‌باشد.

او با اشاره به اینکه کلاس‌ها در دو مکان کانون دائم فرهنگی تربیتی شهید آوینی بیرجند و کانون فرهنگی حضرت مهدی طبس برگزار می‌شود افزود: این کلاس‌ها برای سنین ۴ سال تا ۴۵ سال برگزار می شود.

سورگی با بیان اینکه گروه‌های هدف برگزاری کلاس‌های تابستانه کودکان ۴ تا ۷ سال، دانش آموزان ابتدایی و دانش آموزان متوسطه هستند اظهار کرد: دانشجویان، فارغ التحصیلان، بازماندگان از تحصیل، جوانان در شرف ازدواج و مادران نیز از این کلاس‌ها می‌توانند بهره‌مند شوند.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی استان با اشاره به اینکه کلاس‌ها شامل حفظ ویژه قرآن کریم، تدبر در قرآن، روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، تجوید قرآن کریم و کلاس اندیشه خلاق و اوریگامی است ادامه داد: نمایش و عروسک گردانی، کلاس فن بیان و مجری گری، نقاشی، اعتقادی، ساخت کلیپ با موبایل، خیاطی، فتوشاپ و کامپیوتر از دیگر کلاس‌های در حال برگزاری است.

او بیان کرد: در بقیه شهرستان ها، مددجویان به کلاس‌های اوقات فراغت سایر ادارات و سازمان‌ها معرفی می‌شوند.

انتهای پیام/ ر