کشف ۴ خودرو حامل کالای قاچاق در بیجار

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، سردار آزادی فرمانده انتظامی کردستان از کشف چهار خودروی حامل کالای قاچاق در شهرستان بیجار خبر داد و گفت: ماموران انتظامی شهرستان بیجار با مشکوک شدن به چهار خودروی سواری و پس از بازرسی این خودرو‌ها موفق به کشف ۵۷ دستگاه انواع لوازم خانگی، ۲ هزار و ۷۵۸ عدد نوشت افزار، ۳۱۵ توپ البسه و ۲۰۳ جفت کفش خارجی شدند که در مجموع ارزش این کالا‌ها ۲ میلیارد ریال ارزیابی شده است.

او اضافه کرد: در محور سقز – دیواندره هم ماموران پلیس موفق به کشف ۲۲ هزار قطعه جوجه یک روزه شدند که در پوشش ۱۳ دستگاه تاکسی تلفنی حمل می‌شدند.

سردار آزادی با بیان اینکه ارزش این محموله قاچاق یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال ارزیابی شده است ادامه داد: در این رابطه ۱۳ نفر هم دستگیر شده و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

انتهای پیام/ع