اختتامیه پیش شتاب‌دهی هاب در شیراز

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محسن اسلامی، رئیس هیئت مدیره‌ شتاب‌دهنده‌ هاب شیراز گفت: هاب شیراز در طبقه‌ هشتم برج نوآوری دانشگاه شیراز به مساحت  ۶۲۰ متر مربع برای ١٠ تیم شتاب دهنده و فضای کار اشتراکی حدود ۴۰ نفر مجهز شده است.

نیک‌ محمدی مدیرعامل شتاب‌دهنده‌ هاب شیراز بیان کرد: حوزه‌های مورد حمایت در این شتاب دهنده شامل ۵ حوزه‌ سلامت دیجیتال، تجارت الکترونیکی، آموزش الکترونیکی و تولید محتوا، بازی و رسانه دیجیتال و شهر هوشمند است.

او  تصریح کرد: پس از برگزاری رویداد ۱۷ دی پارسال، ۱۶ تیم به دوره پیش‌ شتاب دهی راه یافتند که به مدت ۳ ماه تحت منتورینگ و آموزش شتاب دهنده هاب شیراز قرار گرفته‌اند و طی این مدت با دریافت یک هزار و ۵۶۴ ساعت آموزش در قالب دوره بوت آپ، ۳۰ ساعت منتورینگ، ۱۷۰ ساعت جلسات اختصاصی با تیم‌ها و ۸۰۰ میلیون تومان گرنت، محصول و ایده خود را توسعه داده‌اند.

نیک محمدی ادامه داد: پیش از این رویداد تیم‌ها در قالب ارزیابی آنلاین، کسب و کار خود را به کمیته سرمایه‌گذاری ارائه داده‌اند و از بین تیم‌های حاضر در دوره پیش‌ شتاب دهی، ۸ تیم جواز حضور در این مراسم و ارائه به‌ صورت عمومی را دریافت کردند.

مدیرعامل شتاب‌دهنده‌ هاب شیراز افزود: از  ۸ تیم تعدادی را هاب شیراز به نمایندگی شرکت کسب‌ و کار‌های نوپای حرکت اول و تعداد دیگر  نیز از سوی سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی حاضر در رویداد موفق به کسب سرمایه می شوند.

او اضافه کرد: هم‌ اکنون در فراخوان دوم پیش‌ شتاب دهی هاب شیراز (لبخند دوم)، یکصد و ۱۰ طرح از ۱۷ شهر در سایت هاب شیراز ثبت شده  که نسبت به دوره قبل رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.

نیک محمدی اظهار کرد: موضوع طرح‌های ثبت شده به تفکیک ۳۸ درصد در حوزه‌ تجارت الکترونیکی، ۲۹ درصد در حوزه‌ سلامت دیجیتال، ۱۶ و نیم درصد در حوزه‌ آموزش مجازی، ۴ و ۱۱ دهم درصد در حوزه‌ شهر هوشمند و  ۱ و ۵  دهم درصد در حوزه‌ بازی و رسانه و دیجیتال بخش‌ بندی می‌ شود.

 رئیس هیئت مدیره‌ شتاب‌دهنده‌ هاب شیراز نیز گفت: هاب شیراز به منظور توسعه‌ اکوسیستم نوآوری با همکاری شرکت همراه اول راه‌اندازی و موجب شد رقابت مثبت در سطح اکوسیستم شیراز آغاز شود که خود نویدبخش روند رو به رشد توسعه‌ فضای نوآوری در سطح شهر شیراز و استان فارس است.

همچنین علی‌اکبر صفوی، نایب‌ رئیس هیئت‌ مدیره‌ شتاب‌دهنده‌ هاب شیراز نیز در این مراسم به تقدیر از زحمات مشاوران و منتورهایی پرداخت که در کنار هاب شیراز به تیم‌ها برای رشد و توسعه کمک کردند.

استاد دانشگاه شیراز بیان کرد: تمام تلاش ما در هاب شیراز رعایت یک اصل بوده است که با رعایت تمامی قوانین ، اصول و نظارت‌ها بیشترین انعطاف‌پذیری را در قبال تیم‌ها داشته باشیم تا بتوانیم مانند یک خانواده در کنار هم و با همدلی مضاعف به رشد تیم‌ها کمک کنیم.

در بخش دوم و پایانی این مراسم نیز، نماینده‌ هریک از تیم‌ها به ارائه‌ طرح‌های خود در این مراسم پرداختند.

هاب شیراز در طبقه‌ هشتم برج نوآوری دانشگاه شیراز قرار دارد.

انتهای پیام/ت