دستگیری دلالان گوشت مرغ در ساوجبلاغ

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، سردار عباسعلی محمدیان، فرمانده انتظامی البرز گفت: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر این که تعدادی از افراد سودجو در منطقه کردان شهرستان ساوجبلاغ قصد عرضه خارج از شبکه توزیع و به نرخ غیر مصوب گوشت مرغ را داشتند، بلافاصله ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان البرز به همراه نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی و سازمان صمت به محل مورد نظر اعزام شدند.

فرمانده انتظامی البرز افزود: ماموران در تحقیقات انجام شده متوجه شدند که حدود ۲۷ تن گوشت مرغ بدون مجوز توسط ۹ نفر دلال و واسطه با هشت دستگاه خودروی یخچال قصد اختلال در نظام توزیع و افزایش قیمت مرغ را داشتند.

سردار محمدیان با بیان این که ارزش مرغ‌های کشف شده بر اساس نظر کارشناسان پنج میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: در این رابطه ۹ نفر دستگیر شدند.

او افزود: افرادی که در این شرایط اقتصادی اقدام به احتکار و اختفاء کالا‌های مورد نیاز مردم کرده و به دنبال سودجویی هستند باید بدانند که با آن‌ها برابر قانون برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/ر .ن