رونق به طرح آبرسانی دهدشت با تزریق اعتبار جدید

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،  معاون استاندار یاسوج گفت:  این طرح از سال ۹۰ آغاز به کار کرده که به دلیل نداشتن منابع مالی کافی رشد خوبی نداشته است.

کیامرث حاجی زاده با بیان اینکه حدود ۳ سال پروژه آبرسانی به حومه غربی دهدشت تعطیل شده بود افزود: با دستور استاندار، تعامل نماینده شهرستان های کهگیلویه و بهمئی و چرام و لنده و پیگیری ‌های مستمر از سازمان برنامه و بودجه کشور، آب منطقه‌ای استان و وزارت نیرو، اعتبارات تخصیص یافته سال گذشته جذب و طرح فعال شده است.

او ادامه داد: امید است با برنامه ریزی منظم یک خط آن به عنوان مرحله اول به زودی به بهره برداری برسد.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: بر اساس برآوردهای مسئولان شرکت آب منطقه ای استان، اعتبار تخصیص یافته جدید به این طرح به اندازه پنجاه درصد این ۱۰ ساله بوده است.

حاجی زاده ادامه داد: طرح های حوزه آبی از جمله سد آبریز، آبرسانی به حومه غربی و چهار شهر، فعال بوده و آبرسانی به لیکک هم ‌از برنامه‌های اولویت دار است.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: همچنین پروژه ساماندهی ورودی شهرها به خصوص تقاطع ها و نقاط حادثه خیز از اولویت های کاری استاندار است.

انتهای پیام/ص