طرز تهیه شیر برنج پرویی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه شیر برنج پرویی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
شیر پرچرب یک پیمانه

برنج یک پیمانه

آب ۳ پیمانه

پوست پرتقال ۵۰ گرم

پوست سیب ۵۰ گرم

چوب دارچین ۲ عدد

شیر عسل یک پیمانه

خامه یک پیمانه

شیر نارگیل ۵۰ گرم

پودر دارچین به مقدار لازم

بادام ۶۰ گرم

طرز تهیه:
* آب را در یک قابلمه ریخته و پوست پرتقال، پوست سیب و چوب دارچین را اضافه کنید.

* برنج را شسته و به آن بیفزایید و حرارت دهید تا آب برنج بخار شود.

* بعد شیر پرچرب را اضافه کنید تا برنج آماده شده و خوب پخته شود.

* شیر نارگیل را اضافه کنید.

* در آخر شیر عسل و خامه را نیز اضافه کرده و با بادام و پودر دارچین تزئین کنید.

نکته
* این دستور ۳۶۰ گرم کربوهیدرات، ۶۵ گرم پروتئین، ۱۸۰ گرم چربی و ۳۳۲۰ کیلوکالری انرژی دارد.

منبع:تبیان

انتهای پیام/