خطر ابتلا به تب کریمه کنگو در فصل گرما

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، زهرا دستجردی مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور در کمیته تب خونریزی دهنده کریمه کنگو گفت: باتوجه به شروع فصل گرما و میزان آلودگی بالای دام‌ها به کنه، احتمال بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در منطقه افزایش می‌یابد.

او افزود: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی واگیر بین انسان و دام (زئونوز) است که عامل انتقال و مخزن اصلی آن نوعی کنه به نام هیالوما بوده و علایم آن تب بالا، سردرد، ضعف، تهوع، درد شکم و اسهال است.


بیشتر بخوانید


مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: دوری جایگاه نگهداری دام از محل زندگی، خودداری از تماس مستقیم با ترشحات، خون و یا لاشه دام، پرهیز از ذبح دام در محل‌های غیرمجاز خارج از کشتارگاه و مصرف گوشت‌های غیرمجاز از موارد مورد توجه است.

دستجردی بیان کرد: همچنین گوشت‌ها ۲۴ساعت و دل، جگر و قلوه بعد از ۴۸ساعت پس از ذبح دام در دمای معمولی یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.

 

انتهای پیام//ر.ا