۸ دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در ملایر

۸ دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در ملایر

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، سرهنگ محمد باقر سلگی فرمانده انتظامی شهرستان ملایر گفت: ماموران یگان پلیس آگاهی شهرستان ملایر با اشراف اطلاعاتی دقیق و هوشمندانه از فعالیت تعدادی ماینر قاچاق در یکی از روستا‌های این شهرستان با خبر شدند.

او افزود: ماموران پس از هماهنگی‌های لازم قضائی به محل اعزام و در بازرسی از این مکان، مجموعاً تعداد ۸دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق که در حال استفاده بودند را کشف و یک متهم در این خصوص با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

این مقام انتظامی با تقدیر از همکاری‌های مجدانه دستگاه قضائی و اداره برق با پلیس ملایر در شناسایی و برخورد موثر با این طیف افراد سود جو، گفت: با برآورد کارشناسان ارزش دستگاه‌های کشف شده، یک میلیارد ریال اعلام شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشابه و مشکوک، از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ موضوع را گزارش کنند.

انتهای پیام/م