استاندار:روند افزایشی کرونا در سیستان و بلوچستان بسیار نگران کننده است

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با کرونا اظهارداشت:روند رو به رشد کرونا در سیستان و بلوچستان بسیار نگران‌کننده و خطرناک است و شرایط به گونه ایست که از ابتدای شروع کرونا تاکنون هفته گذشته پیک چهارم کرونا در استان رکورد زده است.

او بیان کرد: ادامه این روند بسیار خطرناک بوده به طوریکه ممکن است در تأمین امکانات و نیروی انسانی و خدمت رسانی به بیماران با چالش جدی مواجه شویم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: نگران روزهای سخت پیش رو هستیم و انتظار داریم مردم در این شرایط همکاری بیشتری داشته باشند و از گردهمای‌های شبانه در بحث انتخابات اجتناب کنند.

او  تاکید کرد: مسوولان باید با مصاحبه و اطلاع‌رسانی نسبت به شرایط فعلی به مردم هشدار جدی دهند و شدت و حدت موضوع را عنوان کنند.

موهبتی اظهارداشت: روند صعودی کرونا و همه گیری آن به صورت نمودار برای مردم اطلاع رسانی و نسبت رشد آن برای مردم بازگو شود.

او بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی دستورالعمل های ابلاغی در حوزه کرونا را با تاکید موکد اجرا کنند.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمالت بهداشتی درمانی زاهدان ، با افزوده شدن ۴۱۵ مورد جدید ابتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان شمار مبتلایان این ویروس به ۴۱ هزار رو ۱۱۶ نفر رسید.

دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری با بیان اینکه ۲۸۹ بیمار حاد تنفسی و ۱۷۵ نفر مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند افزود: مردم در صورت امکان و نداشتن ضرورت در خانه بمانند و چنانچه از خانه بیرون می‌روند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت کنند.

او  ادامه داد:با فوت چهار مورد جدید شمار فوتی‌های کرونا در سیستان و بلوچستان به یکهزار و ۴۰۲ نفر رسید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان تصریح کرد: از آنجایی که کشف راه‌های انتقال کرونا و عوارض ناشی از آن نیازمند گذشت مدت‌زمانی از شیوع و اپیدمی ویروس است و سپس بر اساس یافته‌های علمی رفتار عامل بیماری شناسایی می‌شود ضروریست شهروندان تمام نکات بهداشتی را رعایت کنند.

او  گفت: موارد مثبت کرونای جهش یافته انگلیسی در سیستان و بلوچستان نیز در حال افزایش است و این نوع از ویروس تقریبا جایگزین نوع قبلی شده بطوریکه حدود ۸۰ درصد موارد ابتلا در سطح استان را شامل می‌شود.

انتهای پیام/ع