در خراسان رضوی؛
نوزادان پسر همچنان در صدر جدول موالید هستند

تولد بیش از ۵۲ هزار دختر در خراسان رضوی

 

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سید حسن نیری مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی با اشاره به  نرخ موالید نوزادان دختر و پسر در استان گفت: در سال ۹۹ تعداد کل نوزادان پسر متولد شده  ۵۵ هزار و ۷۲ نفر و تعداد کل نوزادان دختر متولد شده ۵۲ هزار و ۹۴ بوده است.

او با بیان اینکه نسبت جنسیتی تعداد نوزادان پسر نسبت به نوزادان دختر در این استان عدد ۱۰۶ به ۱۰۰ است، افزود: البته با توجه به بالا بودن امید به زندگی در بانوان و همچنین با توجه به اینکه پسران بیشتر در معرض حوادث و آسیب‌های منجر به فوت قرار می‌گیرند، از تفاوت این نسبت در سال‌های آینده کاسته می‌شود.


بیشتر بخوانید



مدیرکل ثبت و احوال خراسان رضوی در خصوص بیشترین فراوانی اسامی دختر نامگذاری شده در سال گذشته ادامه داد: ۵ نام دختر که به ترتیب حائز بیشترین تعداد فراوانی هستند شامل فاطمه با فراوانی دو هزار و ۲۰۶، زهرا با فراوانی یک‌هزار و ۴۱۵، حلما با فراوانی یک‌هزار و ۱۴۷، زینب با فراوانی یک هزار و ۱۲۱و همتا با فراوانی یک هزار و ۴۴ نفر است.

نیری با اشاره به اینکه ۵۰ درصد جمعیت استان در شهرستان مشهد زندگی می‌کنند، بیان کرد: بیشترین میزان موالید نوزادان به مشهد اختصاص دارد و تنها در ۲ ماه نخست امسال حدود ۸ هزار و ۶۹۶ تولد دختر ثبت شده است که باز هم مانند سال گذشته اسامی فاطمه و زهرا و زینب دارای بیشترین تعداد فراوانی نام گذاری بوده‌ است.

انتهای پیام//ف.ح