رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد:
بیشترین عوارض و فوتی‌های کرونا مربوط به گروه سنی ۷۰ سال به بالا است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اظهار داشت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ۱۳۴ هزار و ۱۳۷ نمونه گیری انجام و ابتلای ۴۶ هزار و ۱۰۵ نفر به کرونا قطعی شده است.

او افزود: بر اساس بررسی آخرین وضعیت پاندمی کووید ۱۹ در چهارمحال و بختیاری، هم اکنون ۷ شهرستان شامل اردل، بروجن، سامان، شهرکرد، فارسان، کیار و لردگان در وضعیت نارنجی کرونایی و ۳ شهرستان شامل خانمیرزا، بن و کوهرنگ در وضعیت زرد قرار دارند.


بیشتر بخوانید


شیرانی اضافه کرد: کماکان بیشترین گروه سنی مبتلا به کرونا مربوط به میانسالان یعنی گروه سنی حدود ۲۵ تا ۵۵ سال است و، اما بیشترین عوارض و فوتی‌ها مربوط به گروه سنی ۷۰ سال به بالا است.

او ادامه داد: طی روز‌های اخیر و از جمله امروز همه فوتی‌های ناشی از کرونا مربوط به گروه سنی ۷۰ سال به بالا بوده است و این نشان می‌دهد، بی مبالاتی و عدم رعایت موازین بهداشتی از سوی جوانتر‌ها و مسن سالان موجب انتقال بیماری به درون خانواده‌ها و گرفتار شدن مسن سالان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای می‌شود.

شیرانی گفت: در حال حاضر به لحاظ میزان بروز بیماری و ابتلای موارد جدید، شهرستان‌های دارای وضعیت نارنجی در یک رنج هستند و شیوع بیماری در هیچ شهرستانی نسبت به سایر شهرستان‌ها بیشتر نیست.

او افزود: به لحاظ میزان بروز بیماری بطور کلی از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا کنون دو شهرستان لردگان و کوهرنگ جز شهرستان‌های با شیوع کمتر هستند و نسبت به سایر شهرستان‌ها و جمعیتشان موارد ابتلا در این دو شهرستان کمتر بوده است.

شیرانی اضافه کرد: میزان شیوع بیماری در ۳ شهرستان دارای وضعیت زرد یعنی شهرستان‌های کوهرنگ، بن و خانمیرزا نیز نسبت به سایر شهرستان‌های استان کمتر است.

او ادامه داد: تجمع بیش از ۱۵ نفر در ستاد‌های انتخاباتی در شهر‌های نارنجی و بیش از ۲۵ نفر در شهر‌های با وضعیت زرد ممنوع است.

انتهای پیام/ف