امیری:
انتخابات؛ ابزار مشارکت سیاسی مردم در حاکمیت است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، فرماندار شیراز در نشست شورای اداری این شهرستان در جمع مدیران، روسا و سرپرستان دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های عمومی و حاکمیتی و اعضای شورای تامین این شهرستان، ضمن گرامیداشت مناسبت‌های ویژه این ایام یادآور شد: انتخابات یکی از افتخارات جمهوری اسلامی است.

محمدرضا امیری افزود: در شعار محوری استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی که یکی از افتخارات و مبانی انقلاب اسلامی است، تحقق جمهوریت از طریق انتخابات و حق تعیین سرنوشت توسط آحاد جامعه پیش‌بینی شده است و در قانون اساسی نیز آمده است که اداره امور کشور به اتکای آرای عمومی و ابزار مشارکت سیاسی مردم در حاکمیت است.

او با بیان اهمیت و ضرورت مشارکت در انتخابات تصریح کرد: میزان مشارکت مردم در انتخابات، حاصل عوامل و متغیر‌های متعددی از جمله فضای سیاسی و اجتماعی کشور، میزان امیدواری مردم به انجام تغییرات، وجود تنوع افراد و جریانات سیاسی و شکل‌گیری رقابتی معنادار بین آن‌ها و به ویژه میزان اعتماد مردم به سلامت برگزاری انتخابات، بستگی دارد، ولیکن انتظار می‌رود مدیران دستگاه‌های دولتی و عمومی که از بودجه عمومی دولت بهره می‌برند نیز نقش خود را برای ایجاد شود و نشاط سیاسی و جلب مشارکت عمومی ایفا  کنند. بدیهی است این امر در دستگاه‌هایی که جایگاه و نقش موثر در امور اجتماعی دارند، پر رنگ‌تر و خاص‌تر جلوه می‌کند.

رئیس شورای اداری شهرستان خواهان تنظیم، ارائه و اجرای برنامه‌هایی در این زمینه از سوی دستگاه‌های دولتی برای گروه‌های ارجح و تشکل‌های غیر دولتی شد.

او در ادامه به بیان گزارشی از اقدامات انجام شده به منظور اجرای دو انتخابات پیش رو پرداخت و اظهار داشت: شیراز به عنوان شهرستان مرکزی استان و یکی از ۸ کلانشهر مهم کشور که بخش عظیمی از جمعیت استان را در خود جای داده است، دارای انتخاباتی بسیار پرحجم و پرکار است که در ستاد انتخابات شهرستان شیراز از ماه‌ها قبل تدبیر و برنامه‌ریزی شده و در حال اجراست.

امیری، ضمن تقدیر از زحمات همه دست اندرکاران از جمله هیئت‌های اجرایی، نظارت، دستگاه‌های امنیتی عضو شورای تامین و هیئت‌های بازرسی و اعضای ستاد و مسئولین مراکز و مناطق که در این برنامه‌ها به نحو مطلوبی همکاری داشته‌اند، بیان کرد: با استناد به ماده ۲۱ قانون انتخابات ریاست‌جمهوری و ماده ۷۱ قانون انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، بر لزوم تعامل و همکاری همه جانبه دستگاه‌های اجرایی با مجری انتخابات تاکید شده است.

نماینده عالی دولت در شهرستان شیراز به ممنوعیت بکارگیری امکانات دولتی و عمومی برای تبلیغ له و یا علیه نامزد‌های انتخاباتی نیز اشاره و تاکیدکرد: فعالیت ادارات و نهاد‌ها برای افزایش مشارکت، آری؛ اما تبلیغ برای نامزدها، خیر؛ هرگونه اقدام شبهه دار در این راستا جرم به شمار رفته و قابل پیگرد است.

فرماندار شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به بیان اهمیت خدمت به مردم و پیگیری سایر مسائل و ماموریت‌های ادارات و دستگاه‌ها پرداخت و اظهار داشت: اگرچه انتخابات مهم است، اما پرداختن به موضوع انتخابات نباید خللی در ارائه خدمات به مردم وارد سازد و موجب غفلت از پیگیری و تکمیل پروژه‌های عمرانی و اقتصادی شود. وی بر ضرورت پیگیری مدیران برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام اقتصادی و عمرانی با پیشرفت فیزیکی بالا تاکید کرد.

انتهای پیام/