تولید بیش از ۲۳ هزار تن ماهی در استان کرمانشاه

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فرزاد افضلی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت : طبق طرح جمع‌آوری آماری، در سال زراعی ۱۳۹۹ میزان تولید ماهی در استان کرمانشاه ۲۳ هزار و ۶۰۰ تن بود.

او با اشاره به افزایش سرانه مصرف ماهی نسبت به سال‌های گذشته در استان کرمانشاه گفت : سرانه مصرف ماهی در این استان به ۱۰ کیلوگرم رسیده که در کشور این مقدار بیش از ۱۳ کیلوگرم است، باید با ترویج و فرهنگ سازی مصرف ماهی سرانه مصرف را در این استان افزایش داد.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه افزود: با برگزاری کلاس‌های ترویجی و آموزشی، توسعه و ساماندهی و مکانیزه کردن استخر‌ها تلاش برای افزایش تولید ماهی متناسب با تقاضای مردم در این استان ادامه دارد.

او افزود: با تأمین اعتبارات و تکمیل و افتتاح پروژه‌های نیمه‌تمام میزان تولید و به تبع آن مصرف ماهی در سال ۱۴۰۰ افزایش می‌یابد .

انتهای پیام/د