رئیس مرکزمشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام خبر داد؛
توزیع ۴۵۰ بسته معیشتی بین نیرو‌های خدماتی بیمارستان‌های استان ایلام

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ،به همت مرکز مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه، و حمایت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استان ایلام در قالب طرح احسان تعداد ۴۵۰ بسته معیشتی بین نیرو‌های خدماتی بیمارستان‌ها و مراکز ۱۶ و ۲۴ ساعته کرونا در سطح استان توزیع گردید.

رضا جوروند رئیس مرکزمشارکت‌های اجتماعی دانشگاه در این رابطه گفت: ارزش هر بسته غذایی ۳ میلیون و پانصد هزار ریال بوده و این بسته‌ها از طریق هماهنگی به عمل آمده با ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) و در قالب طرح احسان تهیه و در بین نیرو‌های خدماتی شاغل در بیمارستان‌های سطح استان و همچنین نیرو‌های خدماتی مراکز ۱۶ و ۲۴ ساعته کنترل و مراقبت کووید در سطح شبکه‌های بهداشت و درمان استان توزیع گردید.

او در ادامه ضمن تقدیر از این اقدام ارزشمتد، به تعامل خوب ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) با دانشگاه علوم پزشکی در امر محرومیت زدایی و حمایت از اجرای پروژه‌های زیر ساختی حوزه سلامت استان ایلام اشاره کرد.

جوروند با تقدیر از مشارکت ۷ میلیارد ریالی ستاد در خرید و نصب مخزن اکسیژن بیمارستان امام خمینی (ره) ایلام در اسفند سال گذشته، بیان کرد:امیدواریم در آینده شاهد مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام در دیگر پروژه‌های زیر ساختی حوزه سلامت استان ایلام باشیم.

انتهای پیام/ د