کشف استعداد و خلاقیت رسالت آموزش و پرورش است/ فعالیت ۴۰۰ پایگاه اوقات فراغت در خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، واقعی مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: ۴۰۰ پایگاه اوقات فراغت به صورت حضوری و مجازی در تابستان امسال برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان فعالیت می کنند.

او افزود:  یکی از رسالت‌های مهم آموزش و پرورش غنی‌سازی اوقات فراغت دانش آموزان و کشف استعداد‌ها و خلاقیت آنان است.

واقعی با اشاره به اهمیت و ضرورت برنامه ریزی برای اوقات فراغت عنوان کرد: فعالیت‌های اوقات فراغت به دو صورت حضوری  و مجازی، تلفیقی از شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) و سامانه همگام با شعار هر خانه یک پایگاه، هر دانش آموز یک مهارت برنامه ریزی شده و از پنج تیر ماه تا اول شهریور اجرا می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پارسال ۳۶ هزار و ۸۸۸ دانش آموز دختر و پسر استان در ۳۸۷ پایگاه تابستانی فعالیت داشتند، بیان کرد: در تابستان گذشته ۶۵۰ کانال و گروه در فضای مجازی به منظور زمینه جذب دانش آموز فعالیت می‌کردند که پیش بینی می‌شود این تعداد در سال جاری به ۷۰۰ کانال افزایش یافته و تعداد دانش آموزان دختر و پسر عضو این پایگاه‌ها به ۳۷ هزار نفر برسد.

او با بیان این که تعریف دوره‌های آموزشی و ثبت کلاس‌ها در سامانه همگام از یکم خرداد آغاز شده و تا پانزدهم این ماه ادامه داد، تصریح کرد: ثبت نام دانش آموزان در کلاس‌ها از ۱۶ خرداد لغایت اول تیرماه است و زمان افتتاحیه اوقات فراغت نیز پنجم تیرماه و اختتامیه آن اول شهریور ماه خواهد بود.

انتهای پیام / س