کمک به افزایش تولیدات مشاغل خانگی در شیراز

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرهنگ پاسدار مجید علی پور از راه اندازی غرفه فروش کالا و مواد خوراکی به افرادی که از طریق صندوق‌های اشتغالزایی کارآفرین، موفق به راه اندازی مشاغل کوچک خانگی شده‌اند، خبر داد و گفت: تاکنون نزدیک به ۳۰ صندوق راه اندازی شده است.

فرمانده بسیج مقاومت ناحیه بقیه الله (عج) شیراز در تشریح چگونگی شکل گیری این صندوق‌ها گفت: صندوق‌های اشتغالزایی کار آفرینی توسط خود اعضا راه اندازی می‌شود و سپاه تنها نقش تسهیلگری و نظارت دارد.

سرهنگ علی پور ادامه داد: آورده این صندوق‌ها متعلق به خیرین و اعضا و آحاد مردم است و از سوی این صندوق‌ها به اعضا و به ویژه بانوان سرپرست خانواده و یا آقایانی که می‌خواهند در اوقات فراغت خود در منزل کمک خرجی برای خانواده داشته باشند و همچنین به دیگر افراد بیکار وام اهدا می‌شود.

او افزود: این افراد برای فروش کالای خود که می‌تواند صنایع دستی، مواد خوراکی و زیور آلات باشد در مضیقه بوده‌اند که هم اکنون به اهتمام ناحیه در غرفه‌ای جمع و جور، جنب این ناحیه در خیابان زند رو به روی مجتمع فرهنگی مذهبی شلمچه، محلی برای فروش کالا به این‌ها داده شده و از این نظر هم به این خانواده‌ها کمک شده و هم شهروندان می‌توانند با قیمت مناسب از این غرفه انواع صنایع دستی و مواد خوراکی خریداری کنند.

انتهای پیام/