رضاوند: خدا را شکر که ذوب آهن را شکست دادیم

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، آرش رضاوند بازیکن تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی این تیم برابر ذوب آهن در چارچوب رقابت‌های جام حذفی گفت: بازی بسیار سخت بود، چون بعد از دربی شرایط خوبی نداشتیم، اما در بازی مقابل ذوب آهن توانستیم پیروز شویم.

او ادامه داد: موقعیت‌های زیادی داشتیم که باید از آن‌ها استفاده می‌کردیم تا برد پر گلی را رقم بزنیم که نشد، اما خدا را شکر که بازی را بردیم.

بازیکن استقلال افزود: به نظرم در ۲ بازی گذشته مستحق باخت نبودیم، اما در فوتبال هزاران اتفاق می‌افتد. ما خوب کار کردیم تا دوباره در جام حذفی بمانیم.

رضاوند گفت: در بازی قبلی فوتبال روی بد خودش را به ما نشان داد. نمی توانم درباره غیبتم در دربی حرفی بزنم و کادر فنی باید نظر دهد، اما دوست داشتم در آن دیدار، بازی کنم.

بازیکن استقلال درباره وقت کشی آبی پوشان گفت: برخی بازیکنان ما در بازی امروز تعویض شدند و بحث وقت کشی نیست و موقعیت‌های زیادی را از دست دادیم.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/