امهال وام زلزله‌زدگان کرمانشاه برای سال سوم تمدید شد

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، جلیل بالایی مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: از شهریورماه ۹۸ مذاکرات و مکاتبات برای تمدید امهال سال سوم بدهی مردم آسیب‌دیده از زلزله ۹۶ سرپل‌ذهاب زده آغاز شد.

او عنوان کرد: بانک‌ها از یک طرف تحت فشار بودند و با شناخت از وضع مردم یارای صدور تذکر و اجراییه نداشتند و از طرفی به دلیل افزایش حجم بدهی معوق شعب با تنزل جایگاه و تذکر‌های مقامات مافوق مواجهه می‌شدند.

بالایی گفت: دولت با تمدید امهال وام‌های موافق بود، اما قانونگذار قید دو سال را آورده بود که حتی اراده نمایندگان در پیش‌بینی در بودجه کارساز نیفتاد و محدویت شدید دولت در اثر تحریم‌های ناجوانمردانه و کمبود شدید منابع مالی آن هم برای ۴۸۴ میلیارد تومان کار را سخت‌تر کرده بود.

او افزود: امهال این ۲۴۴۲ میلیارد تومان تسهیلات ۴۸۴ میلیارد تومان بار مالی آن هم در شرایط سخت تحریم برای دولت به دنبال دارد.

انتهای پیام/پ