طرز تهیه پیراشکی ساق مرغ؛ جذاب و پرطرفدار

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز دستور یه غذای فانتزی خیلی جذاب رو داریم. جزو غذا‌های سالم و خیلی پرطرفداره، ولی با یه ظاهر و روش جدیدتر.

مواد لازم
مواد لازم:برای خمیر:

 ۲۰۰ میلی لیتر شیر
 ۱ عدد تخم مرغ
 ۱ قاشق چایخوری نمک
 ۵۰ میلی لیتر روغن
 ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
 ۳۵۰ گرم آرد (ترجیحا همه منظوره)

برای وسط خمیر:

 ۸ عدد ساق مرغ
 ۲ عدد سیب زمینی (۱۰۰ گرم)
 ۱ عدد پیاز
 ۱ عدد فلفل
 ۱ عدد گوجه فرنگی
 ۱ عدد زرده تخم مرغ (برای رومال)
 نمک
 پودر سیر
 پاپریکا
 تخم گشنیز
 دانه کنجد


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خوراک بیگوس و قلیه دزفولی تا مَکش غذای خوشمزه ایلامی + تصاویر


دستور تهیه

ساق‌های مرغ رو با مخلوط ادویه (نمک، گشنیز، پودر سیر، پاپریکا) مزه دار کنید.

همه مواد خمیر رو مخلوط کرده و خمیر رو ورز بدید؛ و ۳۰ دقیقه بذارید تا استراحت کنه.

سیب زمینی‌های خرد شده رو سرخ کنید. سپس ساق‌های مرغ رو سرخ کرده، پیاز و فلفل رو اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

خمیر رو به ۲ قسمت تقسیم کنید و با وردنه یک دایره باز کنید؛ و ساق مرغ، سیب زمینی، سبزیجات و گوجه فرنگی خرد شده رو روی خمیر قرار بدید. با قسمت دوم خمیر روی مرغ‌ها رو بپوشونید و با یک زرده تخم مرغ رومال کنید. روی خمیر رو کنجد بپاشید و به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید.
پیراشکی ساق مرغ شما آمادست. نوش جان

منبع: غذاپز

انتهای پیام/