سارقان ساختمان‌های نیمه کاره در ملایر در دستان پلیس
سارقان ساختمان‌های نیمه کاره در ملایر در دستان پلیس

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، سرهنگ محمد باقر سلگی فرمانده انتظامی شهرستان ملایر: به دنبال وقوع سرقت از ساختمان‌های نیمه کاره، ماموران کلانتری ۱۲ پاسداران شهرستان ملایر شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان را در دستور کار قرار داده و با انجام کار اطلاعاتی موثر مخفیگاه آنان را شناسایی کردند.

او تاکید کرد: با هماهنگی دستگاه قضائی در یک عملیات ضربتی هر ۲ متهم دستگیر و در بررسی‌های تخصصی اموال مسروقه شامل، آهن آلات ساختمانی به ارزش ۷۰میلیون ریال کشف شد.

سرهنگ سلگی بیان کرد: در بررسی‌های صورت گرفته، سارقان دستگیر شده دارای چند فقره سابقه سرقت، درگیری و توزیع مواد مخدر بودند که نامبردگان با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه رفتار یا حرکات مشکوک به پلیس اگاهی گزارش دهند.

انتهای پیام/م