خسارت تندباد به خطوط اصلی تأمین برقِ راور

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مالک اژدری فرماندار راور گفت: متاسفانه بر اثر تندباد عصر امروز، ۱۲ تیر برق مسیر اصلی تامین برق این شهرستان در جاده طرز، شکسته و یا سقوط کرده اند که با تلاش نیرو‌های اداره برق شهرستان، این تیر‌ها جایگزین و مشکل حل خواهد شد.

او افزود: هم اکنون برق شهر راور از طریق مسیر جایگزین وصل شده است و نقاطی از شهر همچون محدوده خیابان‌های امام (ره) و قدس نیز تا دقایقی دیگر مشکلشان حل و برق این مناطق وصل می‌شود.

خسارت تندباد به خطوط اصلی تأمین برقِ راور

اژدری به شکستن تعدادی از درختان در شهر و روستا‌ها و همچنین جاری شدن رودخانه‌ها اشاره و تصریح کرد: هم اکنون اکثر مسیر جاده‌ها باز است؛ ولی بر اثر طغیان رودخانه‌ها از دهنه پل‌ها آب در جاده‌ها سرازیر شده و اکیپ‌های راهداری و پلیس راه در مسیر‌ها مستقر شده اند.

خسارت تندباد به خطوط اصلی تأمین برقِ راور

فرماندار راور از رانندگان خواست: با سرعت مطمئنه و رعایت اصول، رانندگی کنند.

خسارت تندباد به خطوط اصلی تأمین برقِ راورانتهای پیام/ب