بازگشت نساجی به تنظیمات کارخانه؛باخت پشت باخت!

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،امروز چهار دیدار از مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های جام حذفی فوتبال کشور در شهر‌های مختلف برگزار شد و در یکی از رقابت‌ها نساجی در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر به مصاف ملوان بندر انزلی رفت.

در این دیدار که به دربی شمال هم معروف است، ملوانی‌ها سرمربی خود را به دلایل محرومیت در اختیار نداشتند، اما عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند.

تیم مهمان روی یک ضدحمله دقیق در دقیقه ۳۶ و تکنیک مثال زدنی زکریا مرادی به گل رسید و در ادامه فشار‌های مقطعی نساجی روی دروازه حریف موثر نبود و در نهایت میزبان لیگ برتری از جام حذفی کنار رفت.

نساجی بعد از دو شکست پیاپی مقابل دو تیم مدعی پرسپولیس و سپاهان، امروز سومین شکست پیاپی خود را تجربه کرد تا شرایط نابسامان این تیم همچنان ادامه داشته باشد.

قرمزپوشان قائمشهری در هفته بیست و دوم رقابت‌های لیگ برتر شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در رفسنجان به مصاف مس این شهر خواهد رفت.
انتهای پیام/س