ثبت وقفی جدید به مناسبت میلاد امام حسن(ع)


به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حسن جعفری مسئول اوقاف و امور خیریه شهرستان کوهبنان از وقف جدید در شب میلاد کریم اهل بیت علیه السلام در این شهرستان خبر داد.

او با بیان اینکه این وقف سه واقف دارد افزود: عباس امیری به همراه اقلیما تیموری و فاطمه امیری با حضور در اداره اوقاف و امور خیریه کوهبنان ملک شخصی خود را وقف کردند.

جعفری ملک وقف شده را یک باب مغازه تجاری در ابعاد ۲۶ متر مربع اعلام کرد و گفت: واقفین نیت خود را برای امورات فرهنگی، عمرانی و روضه خوانی در مسجد امام حسین علیه السلام این شهر قرار دادند.

مسئول اوقاف و امور خیریه شهرستان کوهبنان واقفین و خیرین را ذخیره‌های ارزشمند جامعه دانست و تصریح کرد: آنچه واقفین در دنیا برای مردم قرار می‌دهند در آخرت به یاری خودشان خواهد آمد و ذخیره اخروی آن‌ها می‌شود.

انتهای پیام /ی