برنامه‌های آیین گرامیداشت سالگرد عملیات غرورآفرین بازی دراز از شبکه سیما

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، پاسدار نوروز اکبری فرمانده سپاه ناحیه مقاومت سرپل ذهاب گفت : هر سال در چنین زمانی شاهد میزبانی قریب ۳۵ هزار نفر از راهیان نور و مشتاقان در ارتفاعات بازی دراز بودیم، اما امسال دومین سالی است که بخاطر شرایط بد کرونایی که پیش آمده، این مراسم برگزار نمی‌شود.

او گفت : همه ما ملزم به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هستیم و امسال بنا به تدبیر سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه این برنامه به صورت زنده روز یکشنبه پنجم اردیبهشت از ساعت ۱۰ از محل یادمان شهدای بازی دراز و جوار قبور مبارک شهدا به صورت زنده از شبکه استانی زاگرس و چندین شبکه سراسری برای هموطنان پخش خواهد شد.

فرمانده ناحیه مقاومت سپاه سرپل ذهاب افزود: انتظاری که داریم اینکه دوستداران شهدا و مردم فهیم کشور با توجه به شرایط قرنطینه خانگی به منطقه نیامده و این برنامه را از طریق تلویزیون پیگیری کنند.

 پاسدار اکبری ادامه داد: برگزاری مسابقات فرهنگی، دعوت از پیشکسوتان حوزه جهاد و شهادت که در این عملیات حضور قوی داشتند از جمله برنامه‌های بزرگداشت این واقعه غرور آفرین است که به صورت مجازی برگزار می‌شود .

انتهای پیام/د