استاندار اردبیل:
تعطیلی آب‌های گرم سرعین ادامه می‌یابد

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در حاشیه جلسه قرارگاه شهید سلیمانی شهرستان سرعین گفت: با اینکه در وضعیت نارنجی، آب درمانی‌ها می‌توانند باز باشند، ولی به جهت اینکه اگر باز باشند، می‌توانند جاذبه‌ای برای حضور گردشگر بوده و موجب ازدحام جمعیت شوند، تعطیل هستند که بعد از رسیدن به وضعیت زرد و آبی با رعایت شیوه نامه‌ها فعال می‌شوند.

او تصریح کرد: با همکاری مردم و اقدامات مسوولان شهرستان سرعین، وضعیت این شهرستان از قرمز به نارنجی تغییر یافته است.

استاندار اردبیل بیان کرد: کار‌هایی که انجام می‌شود و با همکاری مردم قطعا از نارنجی به زرد را نیز خواهیم داشت.

بهنام جو میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در ادارات سرعین را بالای ۹۵ درصد اعلام کرد و افزود: رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در سطح شهر پایین بوده که تلاش می‌شود به ۸۵ درصد برسد.

او با بیان اینکه تعداد افراد قرنطینه شده در منزل سرعین ۹ نفر است ادامه داد: تعداد اندکی از این افراد که حدود پنج نفر هستند، قرنطینه را رعایت نمی‌کنند که تذکرات لازم داده شده است.

استاندار اردبیل بیان کرد: برای افراد قرنطینه در منزل که امکانات و اشخاصی برای کمک ندارند، کمک‌های معیشتی ارائه می‌شود.

بهنام جو گفت: در ماه رمضان از سوی قرار گاه و با همکاری خیرین ۳۰۰ بسته معیشتی در سرعین توزیع شده است.

او افزود: این امکان وجود دارد که کسانی که تست هایشان مثبت است برای امرار معاش روزانه بیرون نیایند و هزینه زندگی در دوره ۱۴ روزه از طرف استان و شهرستان تامین شود.

استاندار اردبیل اظهار کرد: تعداد افرادی که دیروز در سرعین تست هایشان مثبت شده نزدیک ۱۶ نفر است.

انتهای پیام/ح