محبوبیت "بورک " ترکمنی برای افطار

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، این نوع نان از نظر پخت شباهت زیادی به پیراشکی دارد.

حلیمه گل یکی از شهروندان بندرترکمن گفت: بورک بیشتر در ماه رمضان و برای سفره‌های افطار پخته می‌شود و حتی می‌توان به تنهایی آن را به عنوان یک وعده غذایی مصرف کرد.

او گفت: ابتدا گوشت بی‌استخوان را چرخ می‌کنیم و چند عدد سیب‌زمینی آب‌پز را کوبیده و با مقداری پیاز به گوشت اضافه و نمک به اندازه کافی نیز اضافه می‌کنیم.

حلیمه گل گفت: مخلوط گوشت و سیب‌زمینی و پیاز را در لای خمیری از آرد که به اندازه یک دایره به قطر تقریبی ۱۵ سانتی‌متر که قطعه‌قطعه بریده شده، می‌پیچیم، به شکل یک نیم‌دایره درآورده و اطراف خمیر را با دست ورز می‌دهیم تا خمیر به هم بچسبد و مخلوط بیرون نریزد.

او گفت: این خمیر با مخلوط داخل آن، پس از سرخ شدن در روغن داغ، آماده میل کردن می‌شود.

ترکمن‌ها بورک را به‌تنهایی به‌عنوان یک وعده غذایی صرف می‌کنند.

انتهای پیام/م