ویزیت رایگان شهروندان در مراغه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،سرهنگ  خاکی  مسئول بسیج دانشجویی مراغه گفت: بسیج جامعه پزشکی و دانشجویان پرستاری در اقدامی مشترک به اهالی این محله محروم خدمات درمانی و دارویی رایگان ارائه کردند.

سرهنگ  خاکی افزود: تب سنجی، سنجش فشار خون، ویزیت و ارائه داروی رایگان از جمله اقدامات این گروه جهادی بود.

او گفت: گروه جهادی شهید مهکام در قالب طرح نسخه‌های شفا بخش در ماه رمضان با حضور در روستا‌ها و محله‌های محروم به شهروندان خدمات درمانی ارائه می‌دهد.

مسئول بسیج دانشجویی افزود: خدمت به اهالی روستا‌ها و مناطق کم برخوردار از وظایف بسیج و گروه‌های جهادی برای محرومیت زدایی است.

سرهنگ خاکی گفت:‌این گروه جهادی نزدیک به ۱۰ سال است که در خدمت شهروندان و اهالی روستا‌های محروم و کم برخوردار است.

انتهای پیام/ک