کرونا و ابتکار بی نظیر واکسیناسیون در اراک

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،  دکتر نامدار عبداللهیان نماینده وزیر بهداشت در کنترل و مهار ویروس کرونا در استان‌های مرکزی و لرستان در حاشیه بازدید از مکان تزریق واکسن کرونا در اراک، گفت: اختصاص یک سوله مجزا و تزریق واکسن طبق نوبت در نوع خود بینظیر است.

دکتر عبداللهیان افزود:در بین مراکزی که اینجانب مسوولیت نظارت آن‌ها را بر عهده دارم، استان مرکزی و این اقدام ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی اراک، ممتاز و بهترین است

او اضافه کرد:اختصاص یک مکان مجزا برای تزریق واکسن به گروه‌های هدف، ابتکاری است که دانشگاه علوم پزشکی اراک به اجرا درآورده و کاملا هم قابل قبول و مطلوب است.

نماینده وزیر بهداشت بیان کرد: در این روش ضمن رعایت فاصله دریافت کنندگان واکسن، با نوبت دهی که صورت می‌گیرد هم شأن آن‌ها حفظ می‌شود و هم عوامل اجرایی مشخصات آن‌ها را به دقت بررسی می‌کنند.

او ادامه داد: استفاده از این فضا‌ها در واکسیناسیون عمومی و یا گروه‌های اولویت دار موجب رضایتمندی دریافت کنندگان می‌شود و تربیت بدنی و ادارات می‌توانند با در اختیار قرار دادن فضا‌های مناسبی که در اختیار دارند، به اجرای بهتر این طرح و واکسیناسیون کمک زیادی کنند.

انتهای پیام / ج