معابر شهر کرمانشاه در اولویت آسفالت شدن

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، عرفان متعبد مدیر آسفالت شهرداری کرمانشاه با اعلام برنامه‌های آسفالت سطح شهر، گفت : پارسال حدود ١١٠ هزار تن آسفالت در شهر کرمانشاه جهت آسفالت معابر درجه یک و لکه‌گیری معابر درجه دوم و کوچه‌ها استفاده شد

او گفت : یکی از اولویت‌های ما که شهردار کرمانشاه نیز بر آن تأکید داشتند، آسفالت محله‌های کم‌برخوردار بود که پارسال محل‌های همچون آقاجان که از مسیر تقاطع مادر تا میدان جمهوری اسلامی و کوچه‌های آن آسفالت شد.

مدیر آسفالت شهرداری کرمانشاه افزود: امسال سه اولویت برای اجرای آسفالت در سطح شهر کرمانشاه در نظر گرفته‌ایم که برنامه اول، معابر اصلی سطح شهر است که برخی به‌صورت روکش و برخی نیز لکه‌گیری بصورت آسفالت تراش است.

متعبد ادامه داد: اولویت دوم، خیابان‌های فرعی است که خرابی‌های آنان پر می‌شوند و اولویت سوم کوچه‌هاست که آسفالت مورد نیاز جهت لکه‌گیری کوچه‌ها، تحویل مناطق هشت‌گانه می‌شوند.

او با بیان اینکه قیر به تنی ٧٠ میلیون ریال رسیده است، گفت: امسال نیز در نظر داریم به همان میزان پارسال ١١٠ هزار تن مصرف شود .

انتهای پیام/د