دلال دلار در قم روانه زندان شد

دلال دلار در قم روانه زندان شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، میکائیل قهرمان‌پور ،رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قم اظهار کرد: ۲ تن از همشهریان با طرح شکایت در پلیس آگاهی استان اعلام داشتند، با توجه به اعتمادی که به یک دلال دلار داشتیم مبلغ ۱۰ میلیارد ریال به او پرداخت کردیم و نامبرده در ادامه دیگر جوابگوی تماس‌های ما نبوده و متواری است، بنابراین موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

او افزود: سپس با انجام اقدامات پلیسی و بررسی جغرافیای جرم، مخفیگاه متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی استان دستگیر شد.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قم گفت: در نهایت کلاهبردار حرفه ای طی تحقیقات صورت گرفته به جرم خود اعتراف و پس از تحویل به مرجع قضایی استان با صدور قرار قانونی روانه زندان شد.

انتهای پیام/ش