تولید ۸۳۹۰ تن محصول شیلاتی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، جعفروند مدیر شیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی در بازدید از بازار و فروشگاه‌های ماهی تبریز، ضمن دیدار با مدیران فروشگاه‌ها، کیفیت آبزیان و قیمت ارائه شده آن‌ها را مورد بررسی قرار داد.

او در این بازدید با ارائه راهکار‌های مناسب، شیوه‌های تحویل آبزیان با کیفیت بالا و قیمت مناسب و همچنین تکریم مشتریان را متذکر شد.

او گفت: جهت ارج نهادن به نظرات همشهریان در سال ۱۴۰۰، نظارت کارشناسان و مسئولان حوزه شیلات استان آذربایجان شرقی از فروشگاه‌ها و رستوران‌های آبزی استان به خصوص در شهر تبریز پر رنگتر خواهد بود.

جعفروند با بیان این‌که سرانه مصرف ماهی و آبزیان در آذربایجان شرقی به ۷.۵ کیلوگرم در سال ۹۹ رسید، گفت: استان آذربایجان شرقی  در تولید شیلات و آبزیان، حدود ۹.۵ درصد از برنامه ششم توسعه کشور پیش‌تر است.

او فرهنگ سازی برای مصرف مواد غذایی دریایی را امری ضروری در استان دانست و افزود: در این راستا دولت برنامه‌های متنوع فرهنگی را در نظر گرفته است.

انتهای پیام/ک