طرز تهیه رولت خرما مقوی و خوشمزه برای افطار

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه رولت خرما خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه رولت خرما با گردو:

خرمای سیاه: یک کیلو
آرد گندم: حدود ۱ پیمانه
دارچین: یک قاشق سوپخوری
روغن جامد: ۲/۱ پیمانه
گردوی خرد شده:۲۰۰ گرم
پودر پسته یا نارگیل: مقداری برای تزئین


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خورش دختر لوس گیلان و خوراک پرطرفدار بندری تا سوپ سرد بهاری + تصاویر


مراحل تهیه رولت خرما با گردو:

برای تهیه این رول مقوی ابتدا اول کار آماده کردن خرما‌ها را شروع کنید و گردو‌ها را داخل خرما‌ها قرار دهید. اگر خواستید می‌توانید پوست خرما‌ها را از قبل بکنید و بعد گردو‌ها را داخل خرما‌ها قرار دهید. حالا آرد را که در یک ظرف بریزید و روی شعله قرار دهید، مرتب آن را هم بزنید تا رنگش عوض شود و طلایی شود.

روغن جامد آب شده را اضافه کنید و به هم زدن مواد ادامه دهید تا قهوه‌ای شود. ظرف را از روی حرارت بردارید، نصف آرد را داخل قالب مورد نظر بریزید و با پشت قاشق یا یک پالت، صاف و یکدست کنید.

خرما‌ها را روی مواد بچینید و پودر شکر و دارچین را روی خرما الک کنید و بقیه مواد را هم روی خرما‌ها بریزید و صاف کنید. روی مواد را با دارچین و پودر پسته بپوشانید و قالب را برای چند ساعتی کنار بگذارید تا کاملا مواد سفت شوند.

بعد می‌توانید با چاقو مواد داخل قالب را به ابعاد مورد نظر برش دهید و در ظرف بچینید و آخر کار با یک چای داغ میل کنید. به جای خرمای درسته میتوانید از خرمای له شده هم استفاده کنید.

منبع:دلگرم

انتهای پیام/