غنی: جامعه بین المللی باید ضمانت های لازم را برای تامین صلح پایدار در افغانستان بدهد

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان ضمن تاکید بر پایان جنگ در این کشور گفت: جامعه بین‌المللی باید ضمانت‌های لازم را برای تامین صلح پایدار و ختم جنگ در افغانستان بدهد.

اشرف غنی اظهار داشت: ادامه جنگ و خونریزی برای ما قابل قبول نیست. ما خواهان صلح عادلانه و پایدار در کشور هستیم و هدف مطلوب ما افغانستان مستقل، مردم سالار و متحد است و باید انقطاع به میان نیاید.

رئیس جمهور افغانستان با بیان اینکه قانون اساسی به عنوان وثیقه ملی، قاعده بازی ما است افزود: اکنون فرصت صلح نسبت به چهار دهه گذشته، بی‌نظیر است، دنیا در کنار ما قرار دارد، ما به صلح می‌رسیم و باید با عقل و تدبیر به پیش برویم.

این گفته‌ها در حالی مطرح می‌شود که نشست سرنوشت ساز صلح افغانستان در تاریخ ۲۷ حمل/ فروردین در استانبول ترکیه برگزار خواهد شد. گفته می‌شود که در این نشست طرف‌های دخیل در قضایای افغانستان با نظارت سازمان ملل متحد روی ساختار سیاسی افغانستان بحث و توافق خواهند کرد.

انتهای پیام/