نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:
سهم دانشگاه و سایر دستگاه‌ها در پشتیبانی از تولید مدنظر قرار گیرد

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در نشست مشترک با رییس و جمعی از معاونان دانشگاه آزاد اسلامی سیستان وبلوچستان اظهارداشت: برگزاری سلسله جلسات راهبردی دانشگاه از مباحث مهمی است که باید ادامه‌دار بوده و خروجی آن به صورت منشوری مدون به عنوان یک سند برای انجام کار مورد توجه باشد.

امام جمعه زاهدان افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور سیاست‌ها و راهبردهایی را دنبال می‌کند اما در سیستان‌وبلوچستان با توجه به محرومیت‌های موجود، موقعیت مرزی و تنوع قومی و مذهبی نیاز است تا راهبردها و سیاست‌هایی بومی متناسب با نیاز منطقه در عرصه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، تربیتی، فرهنگی، اجتماعی و بصیرتی در دستور کار قرار گرفته و در ادامه نهایی و مصوب شود.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان با اشاره به توسعه پردیس‌ها و مجموعه‌های آموزشی گفت: ضروریست در کنار توسعه کمی، توسعه کیفی نیز مد نظر باشد و باید توجه داشت که روی آوردن فرزندان این مرز و بوم به تحصیل به مراتب از تحصیل نکردن آنان بهتر است اما نباید از کیفیت آموزش و پژوهش فکری و اجتماعی غفلت کنیم.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته از سوی دانشگاه در جهت توسعه کیفی آموزشی، پژوهشی و تربیتی ارائه شود افزود: توسعه رشته‌ها متناسب با نیاز از جمله رشته‌های پزشکی و صنایع و معادن می‌تواند در آینده استان تاثیر گذار باشد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان وبلوچستان نیز با ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه آزاد در سال گذشته اظهارداشت: یکی از سیاست‌های اصلی دانشگاه آزاد توسعه کمی و کیفی آموزش در سطح استان است.

دکتر سلطانعلی میری افزود: در سال جدید با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته آمادگی لازم برای پذیرش دانشجو از کشورهای همسایه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان وجود دارد.

انتهای پیام/ع