یک کارواش به دلیل برگزاری مراسم عروسی در اندیمشک پلمب شد

فریدون کاظمی رئیس مرکز بهداشت اندیمشک در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: یک کارواش در مرکز شهر اندیمشک به دلیل برگزاری غیرقانونی مراسم عروسی و توجه نکردن به قوانین ستاد مقابله با بیماری کرونا پلمب شد.  

او افزود: با توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و به منظور کنترل این همه گیری، هیچ کدام از تالار‌های پذیرایی و باغ ویلا‌ها و مراکز تجمعی مجوز برگزاری هیچ مراسمی را ندارند.

رئیس مرکز بهداشت اندیمشک گفت: پس از دریافت گزارشی مبنی بر برگزاری جشن عروسی در یکی از کارواش‌های شهرستان، فورا اکیپی از مرکز بهداشت، در معیت نماینده فرمانداری، نیروی انتظامی و اماکن به محل برگزاری مراسم اعزام و نسبت به پلمب این کارواش و قطع برق اقدام شد.  

کاظمی در پایان اظهار داشت: سلامت مردم، خط قرمز ماست و با افرادی که سلامتی مردم را به خطر اندازند، به شدت برخورد قانونی خواهد شد.

انتهای پیام/م