ابتلای ۲۴ مسافر نوروزی به کرونا

دکتر پارسایی مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه موارد بستری به صورت چشمگیری در مازندران در حال افزایش است، گفت: حدود ۲۴ مسافر در مازندران در پنج روز اول عید به کرونا مبتلا شده و در بیمارستان‌های استان بستری شدند.

او بر رعایت شیوه نامه ها بهداشتی توسط مسافران تاکید کرد و افزود:بیشتر تست‌هایی کرونایی که در ایام عید انجام می‌دهیم بر روی مسافران هستند.

دکتر پارسایی گفت: شناسایی تعداد زیادی کرونای انگلیسی در شهر‌های مختلف مازندران نشان می‌دهد که این ویروس در استان در حال چرخش است.

او با بیان اینکه کرونای انگلیسی بیشتر افراد جوان و کودکان را مبتلا می‌کند، افزود:این زنگ خطری برای کل جمعیت استان بوده، چون این افراد گروه فعال جامعه بوده و تماس‌های بیرونی زیادی دارند که می‌تواند خطرناک باشد و ویروس را به منازل برگرداند.

او افزود:مردم فکر می‌کنند خطر کرونا رفع شده ولی واقعیت این است که خطر به هیچ وجه رفع نشده و ممکن است که وارد موج چهارم شویم.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت:تا زمانی که ۸۰ درصد جامعه در مقابل این ویروس واکسینه نشوند خطر وجود خواهد داشت.
انتهای پیام/س