روزانه چند بار میوه بخوریم؟

لشکر بلوکی رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،گفت:میوه‌ها به دلیل دارا بودن مواد مغذی ضروری، مانند، انواع ویتامین‌ها، املاح، آنتی اکسیدان‌ها، فیبر و آب می‌توانند در برابر بیماری‌های غیر واگیرو کمبود مواد مغذی کمک کننده باشد.

او ادامه داد:مصرف منظم میوه به طور قابل توجهی خطر ابتلای هر فرد را به بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، عروقی، سکته مغزی و قلبی، برخی از سرطان‌ها، فشار خون بالا و دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد.

او افزود: اثر محافظتی میوه‌ها به دلیل وجود آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و رنگدانه‌های موجود در این گروه مواد غذایی است.

او گفت: میوه‌ها منبع خوبی از ویتامین‌ها مواد معدنی و فیبر هستند که نقش مهمی در سلامت دارند.

لشکر بلوکی گفت: ۳ بار در طول روز از انواع مختلف میوه مانند، انواع میوه‌های زرد و نارنجی مانند زردآلو، آلو، طالبی، گرمک و خرمالو در فصل خودش، بیشتر مصرف کنید.

او افزود: بیشتر از خود میوه به جای آب آن استفاده شود.

انتهای پیام/م