همراه اول برگزار می‌کند؛
ویژه برنامه «منو بشناس» با اجرای فرزاد فرزین

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، از ۴ فروردین ۱۴۰۰، همراه اول به مدت ۵ شب با ویژه برنامه «منو بشناس» سعی دارد لحظات شادی را برای هموطنان فراهم کند. در این ویژه برنامه که از طریق اپلیکیشن روبیکا و پیام رسان آیگپ پخش می‌شود، برای اولین بار کلیپ فاخر «منو بشناس» که با هنرمندی چهل نفر از خوانندگان مطرح کشور و مشارکت مؤسسه «مأوا» تولید شده است، رونمایی می‌شود.


بیشتر بخوانید


مجری این ویژه برنامه نوروزی فرزاد فرزین خواننده برجسته موسیقی پاپ کشور است و گروه موسیقی «رستاک» در این ۵ شب در کنار برنامه بوده و موسیقی نواحی را اجرا می‌کنند.

ویژه برنامه منو بشناس با کارگردانی رضا مهرانفر سعی دارد با ایجاد لحظاتی شاد برای ایرانیان با رویکردی متفاوت موضوع قومیت‌های ایرانی را محور قرار داده و گفتگو‌های مهمانان برنامه نیز حول موضوع قومیت‌ها و هویت ملی است.

انتهای پیام/