طرح نوروزی نظارت بر عرضه کنندگان مواد پروتئینی در بوشهر آغاز شد

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مرتضی بحرانی مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر بیان کرد: با توجه به در پیش بودن ایام تعطیلات نوروز و افزایش تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، فعالیت گروه‌های نظارت بهداشتی دامپزشکی در استان افزایش می‌یابد.

او افزود: بر این اساس طرح تشدید، کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز از ۲۵ اسفند آغاز  شده است و تا ۱۴ فروردین سال ۱۴۰۰ ادامه دارد.


بیشتر بخوانید


مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌ صورت گرفته، ۴۰ دامپزشک و ۵۲ بازرس بهداشتی در این طرح فعالیت دارند و هر روز ۲۸ گروه کاری ثابت و سیار با همکاری شبکه‌های بهداشت، اداره تعزیرات و دیگر ادارات مرتبط، از ساعت ۸ تا ۲۰ بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت می‌کنند.

بحرانی عنوان کرد: در این طرح بر تمام مراکز توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی شامل مرغ فروشی‌ها، قصابی‌ها، ماهی فروشی‌ها و رستوران‌ها و غذافروشی‌ها نظارت می‌شود.

او تاکید کرد: در نظارت‌ها رعایت بهداشت فرآورده، بهداشت فردی عرضه‌کننده و بهداشت ابزار کار مورد توجه است.

انتهای پیام/ک