تصادف موتورسیکلت در بیرجند یک کشته برجای گذاشت

 سرهنگ خسروی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی بیرجند در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: حدود ساعت ۲۱ شب چهارشنبه آخر سال همکاران ما هنگام گشت زنی در بلوار پیامبر اعظم با یک فقره تصادف جرحی مواجه شدند.

او افزود: در این تصادف که در تقاطع خیابان مدرس رخ داد یک دستگاه سواری ال ۹۰ که قصد تغییر مسیر و گردش به راست را داشت با یک موتورسیکلت برخورد کرد.

سرهنگ خسروی عنوان کرد: راننده و سرنشین موتورسیکلت به شدت مصدوم شدند و سریعا به بیمارستان منتقل شدند که یکی از مصدومان در بیمارستان درگذشت و حال مصدوم دیگر وخیم است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی بیرجند بیان کرد: علی رغم تأکیدات همیشگی پلیس بر لزوم رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، برخی از رانندگان توصیه ها را نادیده می گیرند.

او از رانندگان خواست  تا در شب چهارشنبه آخر سال با خوشی‌های زودگذر کام خود و خانواده شان را تلخ نکنند.

انتهای پیام/ ر