شناسایی یک خاصیت غیرمنتظره از شکلات

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الکوثر، متخصصان اطلاعات ۳۰۰ هزار بیمار را تجزیه و تحلیل کردند و به ارتباط بین خوردن شکلات و وجود بیماری عروق کرونر دست یافتند. به نظر می‌رسد افرادی که حداقل هفته‌ای یک بار شکلات می‌خورند، ۸ درصد کمتر از سایرین در معرض بیماری کرونر قلب قرار دارند.

محققان دلیل فواید شکلات را به داشتن اسید چرب، فلاونوئید‌ها و پلی فنول‌ها در آن مربوط می‌دانند، عناصری که باعث تقویت قلب و افزایش سطح کلسترول "خوب" می‌شوند.

دانشمندان تاکید کردند که البته باید خوردن شکلات به مقدار کم باشد، زیرا مصرف بیش از حد شکلات ممکن است باعث چاقی شده و مشکلات دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/