عضویت ۱۶ هزار همیار طبیعت در استان کرمان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مهدی رجبی زاده، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری شمال استان کرمان با اعلام اینکه همیاران طبیعت مجموعه‌ای از افراد داوطلب دلسوز و نقش آفرین در عرصه‌های منابع طبیعی هستند، گفت: یکی از مهمترین سرمایه‌ها و پشتوانه‌های اداره کل منابع طبیعی، بهره مندی از وجود این افراد دلسوز و علاقه‌مند است که بدون هیچ انتظاری، نسبت به منابع طبیعی استان احساس وظیفه و اقدام به مطالبه گری و فرهنگ سازی می‌کنند و همچنین در بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و ترویجی نقش آفرین هستند.

او افزود: در حال حاضر حدود ۱۶ هزار نفر درسراسر استان در این بخش حضور دارند که بسیاری از اخبار مرتبط با تخریب و تصرف عرصه‌های منابع طبیعی، هدف گذاری‌ها و فعالیت‌های اجرایی، ناشی از نقش آفرینی همیاران طبیعت است.

رجبی زاده تصریح کرد: افراد داوطلب می‌توانند با مراجعه به سامانه همیار طبیعت به آدرس http://hamyartabiat.frw.ir و عضویت در این سامانه علاوه بر عضویت رایگان، کارت همیار طبیعت دریافت کنند.

او با اشاره به اینکه، اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی این اداره کل برنامه‌های آموزشی متنوعی شامل برگزاری دوره‌ها و بازدید‌های آموزشی، تهیه موشن گرافیک، اینفوگراف، کتابچه و بروشور‌های ترویجی برای همیاران طبیعت به صورت مستمر در برنامه کاری خود دارد، بیان داشت: علاقه‌مندان در ۳ سطح عنوان همیار محافظ، همیار مروج و همیار دانش آموزی ثبت نام و پس از آموزش‌های رایگان به عنوان همیار و دوست دار طبیعت ایفای نقش کنند.

انتهای پیام/ب