هشدار پلیس فتای گیلان؛
پیامک تور‌های مسافرتی ارزان قیمت جعلی است

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سرهنگ امیرحسین نقی‌مهر، رئیس پلیس فتای استان گیلان از شهروندان خواست به پیامک‌ها و تبلیغات گسترده تور‌های مسافرتی ارزان قیمت در شبکه‌های اجتماعی توجه نکنند.

او با اشاره به کلاهبرداری پیامکی با عنوان تور‌های ارزان قیمت در دوران کرونا گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا برخی افراد سودجو با ارسال پیامک‌های انبوه و با روش‌های اغواء کننده نظیر تور‌های ارزان قیمت، تخفیف ویژه گردشگری، مجوز سفر به استان‌های قرمز و غیره تلاش دارند کاربران را فریب داده و بعضا مبالغ زیادی از حساب شهروندان کلاهبرداری می‌کنند.

رئیس پلیس فتای گیلان افزود: درگاه فیشینگ از شگرد‌های کلاهبرداری این افراد سودجو است به این صورت که با ارسال پیامک فریبنده و تبلیغات دروغین در شبکه‌های اجتماعی، متقاضیان را به لینک‌های جعلی هدایت و سپس نسبت به برداشت از حساب آن‌ها اقدام می‌کنند.

سرهنگ نقی‌مهر نماد اعتماد الکترونیکی را مشخصه‌ای به منظور اعتمادسازی کاربران هنگام مراجعه به سایت‌های اینترنتی اعلام کرد و اظهار داشت: این نشان از طرف وزارت صنعت و معدن و تجارت صادر می‌شود.

او تصریح کرد: شهروندان حتما قبل از ثبت اطلاعات و واریز وجه دقت لازم را به عمل آورند و به سایت‌های دارای مجوز مراجعه و از قرار دادن اطلاعات شخصی و بانکی خود در سایت‌های نامعتبر جدا خودداری کنند.

رئیس پلیس فتای گیلان از شهروندان خواست: در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش فوریت‌های سایبری در میان بگذارند تا راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.

انتهای پیام/ع