ثبت ۱۰ مورد احتکار کالا در مهاباد

رحمان امینی مسئول واحد نظارت و بازرسی اداره صمت مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد:  در نیمه دوم امسال ۱۰ متخلف کالای اساسی که در انبار خود کالا احتکار می‌کردند به تعزیرات حکومتی معرفی و محکوم به پرداخت بیش از ۲ میلیارد ریال جریمه نقدی شدند.

امینی افزود: پرونده‌های احتکاری شامل سیمان، پکیج ساختمان، مواد غذایی از جمله گوشت مرغ، روغن نباتی، روغن موتور و ... بوده است.


بیشتر بخوانید


او تصریح کرد: چنانچه اگر کالای موجود در آن انبار با مرکز نگهداری جزو لیست کالا‌های احتکاری باشد به عنوان احتکار کالا محسوب شده و انبار یا مرکز نگهداری کالا در این سامانه ثبت نشود کالا به عنوان قاچاق محسوب می‌شود.

مسئول واحد نظارت و بازرسی اداره صمت  از شهروندان  خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف و انبار‌های احتکار کالا با شماره ۱۲۴ تماس و موارد را گزارش کنند.

انتهای پیام / س خ